IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> 

В данном разделе действуют ПРАВИЛА ознакомтесь пожалуйста сними

> Рецепти тихого поллювання ))))
Kalter
сообщение 20.9.2010, 19:06
Сообщение #1


Охотник
***

Группа: Пользователи
Сообщений: 80
Регистрация: 11.9.2010
Пользователь №: 1883



Грибочкі мариновані.

1. Почистили гриби ( якщо вони чистяться) промити проточною водою.
2. Вари перший раз, як закіпіла вода, ждем 10 хв зливаєм ( бо перший раз варим не довго , зварюється верхня грязь)
3. Злили воду з першої варки.промиваєм поточною. ставим варитися ще . закіпіло , варим 40хв. ( зварюється внутрішній бруд)
4. Злили воду з другої варки.промиваєм поточною. ставим варитися ще . закіпіло , варим 20хв. ( в залежності від грибів і місця збирання. але бажано, не завадить).
Готуєм маринад:
На 1 літру води 1 столова ложка солі з верхом, 2 столові ложки сахару, 100гр уксусу ( граньона стопка) перець грошком, трохі гвоздічкі (не обовязково) і все це варим в марінаді 30 хв. ну і розливаєм по стирилізованих банках і закатуєм.
Розраховуєм 1 лт маринаду на 1 лт грибів!!!
Все, смачного Вам панове.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
 
Начать новую тему
Ответов
AndreiK
сообщение 20.9.2010, 19:49
Сообщение #2


Опытный Охотник
****

Группа: Пользователи
Сообщений: 658
Регистрация: 19.3.2010
Из: смт. Білогір'я
Пользователь №: 1798



Опеньки квашені.


Почищені і помиті під проточною водою опеньки (бажано невеличкі) варимо 10 хв.
Потім варимо в маринаді (на 3 л. води 3 столові ложки солі і 1 чайна ложка лимонної кислоти) 30 хв.
Промиваємо в проточній воді.
В посудину ( в кого є дубова бочка - просто супер) кладемо на дно кріп, листя хрону, листя смородини, листя вишні, лавровий листок, зубчики часнику.
Слой грибів, в які додаємо порізаний шматочками перець чілі(обов'язково), слой листя, ... слой грибів, слой листя. З смородиною не переборщити.
Варимо маринад(заливка):
На 1 л. води 3 столові ложки солі, і 1 ложка цукру. Доводимо до кипіння і даємо охолонути до 40 градусів.
Заливаємо гриби в посуді так, щоб покрило і накриваємо кришкою. На кришку кладемо якийсь груз, щоб прижало гриби.
Тримати 2 дні в теплі, потім винести в холод(підвал, балкон). Готові будуть через 2 - 3 тижні.

Я собі робив в пластмасовій бочці з поліетиленовим мішком(для квашіння - продаються на базарі).
Хлопці, з смаженою картопелькою та ще під горілочку, та ще з хорошими друзями, можна тих грибочків з'їсти відро за раз.
Смачного!


--------------------
http://gon-aine.ucoz.net/
Перший Український сайт про гончаків
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение



Ответить в данную темуНачать новую тему
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 22.7.2014, 18:26
Форум сообщений